A fiam legújabb hobbija

A gyerekek az ember szeme fényei. Mindent megtennénk értük, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek, persze mindamellett, hogy jó emberré cseperedjenek, és jó stílusuk alakuljon ki. Igyekszünk mindenben példát mutatni, sokan pedig már a születésükkor tudják, hogy milyen pályát szánnak nekik. Én nem akartam ilyen jövőre kiható dolgokba beleszólni sosem, mégis nekem is volt elképzelésem, hogy majd ha nagyobb lesz hova, melyik  főiskolára fog járni a fiam, mit fog dolgozni vagy épp milyen sport fogja érdekelni. Azt gondolom így visszatekintve, hogy ez egyáltalán nem volt szándékos, sőt, leginkább tudat alatt jött nekem is ez az egész.

Ma pedig már a fiam nagy kamasz. A legújabb érdeklődési köre és egyben azt gondolom hogy a hobbija is, az autók világa. Imádja nézegetni és javítgatni őket. A legújabb segítsége ehhez pedig az extrembazar.hu oldal autós kellékek része, amit az apjával együtt sokszor egész estén keresztül tudnak nézegetni és beszélgetnek a különböző eszközökről és hát persze az autókról. Imádom őket nézni ilyenkor.

Számtalan dolgot meg is rendeltek már innen, és külön öröm számomra, hogy ezekkel együtt, közösen csinosítgatják mindig a családi kis autónkat. Azt gondolom, hogy most már rohamosan fel fog gyorsulni a fiam felnőtté válásának folyamata, ami ellen ha tudnék se tennék semmit, de persze csak mellőle nézhetem, mindeközben pedig igyekszem napról napra egyre jobban elengedni a kezét, hogy önálló, talpraesett ember váljon belőle, aki nem ilyed meg a saját árnyékától. Most pedig egyelőre még az extrembazar oldalát nézegetem vele én is sokszor esténként, hogy némiképp képbe kerüljek én is azzal, mi az ami most érdekli, mi az, amit rendelni szeretne.

Leave a Comment