A legeslegjobb csapat Pest környékén

Én világ életemben érzékeny voltam a huzatra és sajnos a légkondira is, éppen ezért azt tudom mondani, hogy még a kocsiban is hihetetlen óvatosan tudom csak használni, hiszen azonnal megfájdul tőle a fejem és szinte azonnal képesek megfázni az izületeim. Éppen ezért szinte sosem gondolkodtam azon, hogy nekem valaha is szükségem lenne légkondira. Persze a férfiak mindent felül írnak, és amikor én találkoztam a jelenlegi férjemmel már tudni való volt, hogy egyszer, ha közös otthont tervezünk szükség lesz klímára, hiszen ő annyira nem bírja a meleget, hogy szinte azonnal felugrik a vérnyomása és szédelegni kezd ha nyáron a nagy melegben hűsítés nélkül kell lennie. Persze fogalmam sem volt róla, hogy hogyan fogjuk tudni megoldani ezt a különbözőséget, de reméltem, hogy találunk majd rá olyan megoldást, ami mindkettőnknek megfelelő lesz.

És most, hogy megvettük a közös házunkat az a helyzet, hogy szinte rögtön be is köszöntött a hirtelen nagy meleg, és előkerült közöttünk a téma. Nyilván ő is tudja, hogy én nem tudok létezni a direktben rám irányuló hideg levegőtől, de én is tudom, hogy milyen problémái vannak a melegben, ezért megoldás után néztünk, és szinte mindent elolvastunk amit a klímaszerelés kapcsán lehetett, és meg is találtuk azt a csapatot, akik tökéletes rendszert tudtak nekünk tervezni, így mindkettőnk vágya valóra vált. A férjem a hűs, de nem hideg lakásban tud aludni, és nekem sem kell tartanom attól, hogy a rendszer bármilyen egészségügyi problémát okozna, hiszen rájöttünk, hogy rengeteg minden a tervezésen múlik.

A djgepeszet csapata pedig nem csak tervezett, de ki is épített nekünk egy tökéletes klíma rendszert, így csak javasolni tudom mindenki számára, hogy ha légkondi szerelés kapcsán bármilyen jellegű feladatra embert keres, csak velük vegyék fel a kapcsolatot, hiszen biztos vagyok benne, hogy mindenki legalább annyira elégedett lesz, mint amilyen elégedettek mi vagyunk az újdonsült kis légkondi rendszerünkkel és a djgepeszet munkájával.

Leave a Comment