Ha a legjobb képeket szeretnéd

Az ember ma már ha felmegy a netre egy gombnyomásra talál ezer szolgáltatót egy-egy tevékenységre, de vajon honnan tudja megkülönböztetni a közepes minőséget a rossztól vagy épp a tökéletestől? Persze ezer és egy taktika van már erre egy-egy gyakorlott vevő vagy vállalkozó kezében, ilyen vagyok én is, de vannak olyan területek, ahol egyrészt annyira nem vagyok jártas és nem ismerem a szakmai paramétereket, feltételeket, hogy nem igazán tudok feltétlenül jól dönteni egy-egy eredmény tükrében, másrészt pedig nem igazán volt dolgom a területtel eddig, és el is bizonytalanodom emiatt sokszor még akkor is, ha lenne egyszer-egyszer véleményem.

Ilyen például a termékfotózás témaköre. Nem olyan régen ugyanis úgy döntöttünk, hogy nekünk is szükségünk van egy webshopra, és el is kezdtük annak a kialakítását, már nagyrészt a vége felé járnak a munkálatok, és most lenne szükség professzionális, minőségi és gyönyörű képekre, hiszen a vevőjelöltek ez alapján fogják eldönteni, hogy vásárolnak-e tőlünk terméket, vagy tovább keresgélnek. Muszáj tehát, hogy ezek a képek ne csak szépek legyenek, hanem részletgazdagok és megfelelően bevilágítottak, hogy lássa az érdeklődő a termék megfelelő színét, csillogását és egyéb paramétereit.

Nem igazán találtam ezidáig olyan fotóst, akiben meg mertem volna bízni, hogy megfelelő minőséget tud letenni számunkra az asztalra, de ma rátaláltam a https://szikyfoto.hu/ oldalra, és ott körülnézve azt hiszem megtaláltam a számunkra megfelelő szolgáltatót, és külön öröm, hogy a telefonbeszélgetésünk alapján megérzés szintjén azt is mondhatom, hogy hosszú távra. Remélem, hogy a személyes találkozó csak nagyobb biztonságot hoz majd számunkra ebben a kérdéskörben. És hát abban is, hogy ez sikerre viszi majd a webshopunkat is.

Leave a Comment